aboutus

Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd.

Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd. Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd. Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd. Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: XTCERA
Aantal werknemers: 1200~2000
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

XiangTong werd opgericht op 9 april 2001 met 18 jaar ervaring in de R&D van Zirconia en Auto Equipment, dat nu een nationale hightech onderneming is.

XiangTong is uitgegroeid tot een nieuw hightechbedrijf dat zich concentreert op fotocommunicatie en tandheelkunde. Haar kantoren, waaronder SHENZHEN XIANGTONG CO., LTD. en Dongguan Xiangtong Photoelectricity Technology Company, met meer dan 1200 werknemers.

Aangesloten bij China Aviation Industry Group, waarvan 500 dochterondernemingen, waaronder 26 beursgenoteerde, en ongeveer 500 duizend werknemers op de 143e plaats in de top 500 van de wereld, de jaarlijkse omzet gaat 60 miljard dollar voorbij.

Op dit moment bezit Xiangtong drie productiecentra: Songshanhu Xinhao, Dalingshan en Shenzhen Marketing center.

In 2017 bereikt het verkoopbedrag van Xiangtong 430 miljoen. Zijn x-mill 4-assige en 5-assige freesmachine is achtereenvolgens de verkoopkampioen binnen 5 jaar onder andere in China gemaakte graveermachines voor tandheelkunde.

SHENZHEN XIANGTONG CO., LTD. Met XTCERA als merknaam is de Zirconia-blanco goedgekeurd door meer dan 1000 laboratoria en vertrouwd bij meer dan 2000 klinieken over de hele wereld. Elk uur worden XTCERA Zirconia meer dan 720 eenheden gemaakt, elk jaar helpen we meer dan 6,25 miljoen mensen hun lieve glimlach terug te vinden.

Jaarlijks worden wereldwijd meer dan 500 eenheden x-mill-machines geleverd, met een totale markt die 2500 eenheden passeert, tot nu toe zijn we nog steeds de nummer 1 leverancier van tandfreesmachines in de binnenlandse markt en wereldwijd leveren we aan markten van meer dan 30 landen en regio's.

Het beste after-sales-serviceteam is altijd beschikbaar om de beste service te bieden, 24 uur per dag online.

Geschiedenis

Gevestigd bij Nanshan-district van Shenzhen, werd XTCERA gevestigd in 2001, en werd gemachtigd aangezien een „HI-TECH Onderneming“ door Shenzhen Overheid in 2005.We ook als „Nationale HI-TECH Onderneming“ door Nationaal Ministerie van Wetenschap en Technologie in 2008 werd gemachtigd.

 

Ons bedrijf heeft een sterke capaciteit in R&D en vervaardiging van tandmalenmachines en hoogte - de blokken van het kwaliteitszirconiumdioxyde compatibel met een verscheidenheid van CAD/CAM malensystemen die in tandrestauratie worden gebruikt en biedt ook CAD/CAM consumbales zoals PMMA, was, zacht metaal en malen aan burs.

 

 

om de kwaliteit te verzekeren, bouwde ons bedrijf een professioneel kwaliteitsbewakingsteam evenals de overeenstemming van het kwaliteitsbeheersysteem aan ISO9001 en heeft de certificatie van ICAS sinds 2002. XTCERA is de eerste klassenfabrikant in de gebitindustrie geworden.

 

Gebaseerd op onze hoogte - kwaliteitsproducten, hebben wij reeds een groot verkoopnetwerk ontwikkeld. Onze producten werden uit het hele land verkocht aan de klanten, met inbegrip van HK, Macao en Taiwa. Tegelijkertijd, hebben onze markten overzee zich snel ontwikkeld. Wij hebben in het buitenland de goede samenwerking met vele organisaties in de V.S., de EU, Midden-Oosten, Japan, Korea, Brazilië, India etc.

 

Wij zouden houden van zakelijke relaties met u te bouwen.

Dienst

Op Co. van SHENZHEN XIANGTONG, Ltd met XTCERA als zijn merknaam, is zijn Zirconiumdioxydespatie goedgekeurd door meer dan 1000 laboratoria, en vertrouwd onder meer dan 2000 klinieken rond de wereld. Om de één uur, worden meer dan 720 eenheden gemaakt door XTCERA Zirconiumdioxydespatie, elk jaar wij meer dan 6,25 miljoen mensen helpen die terug hun zoete glimlach vinden.


Wij zouden houden van zakelijke relaties met u te bouwen.

 

Ons Team

XiangTong is in een onlangs high-tech bedrijf gegroeid dat zich op foto-mededeling en tandheelkunde concentreert. Zijn Bureaus met inbegrip van Co. van SHENZHEN XIANGTONG, Ltd en Dongguan Xiangtong Photoelectricity Technology Company, met meer dan 1200 werknemers.


Het beste de na-verkoop-dienstteam is altijd beschikbaar om de hoog-kwaliteitsdienst, online van 24 uur aan te bieden.

Contactgegevens